2655024293 Βασιλέως Πυρρου, Κόνιτσα, Ιωαννίνων aristeaderveni1975@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
Ο ΜΥΛΟΣ, Κόνιτσα, Ιωάννινα

Η ταβέρνα "Ο ΜΥΛΟΣ" στην Κόνιτσα αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό για να απολαύσετε παραδοσιακό ελληνικό φαγητό σε μια φιλόξενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ο χώρος μας προσφέρει άνεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ένα μοναδικό γεύμα.

Η ταβέρνα έχει μια μακρά ιστορία και υποδέχεται πελάτες από τον τοπικό πληθυσμό και τουρίστες από όλο τον κόσμο. Η ποιότητα του φαγητού είναι υψηλή, και η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική, πάντα προσανατολισμένη προς την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Είτε επισκέπτεστε την ταβέρνα για ένα μεσημεριανό γεύμα, είτε για ένα βραδινό δείπνο, θα απολαύσετε γνήσιες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας σε έναν όμορφο περιβάλλον. Είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φαγοποτική εμπειρία σας με φίλους και οικογένεια.

Ανακαλύψτε τις γεύσεις της ταβέρνας μας και απολαύστε την πλούσια κουζίνα και τη ζεστή φιλοξενία τους.
 

 

 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΨΟΥΝ
 
   

Στην ταβέρνα μας, προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία γευστικών επιλογών που θα σας μαγέψουν. Όλα τα πιάτα που δημιουργούμε προετοιμάζονται με μεγάλη αγάπη και φροντίδα, χρησιμοποιώντας εκλεκτά προϊόντα, και αυτό αντανακλάται στην ποιότητα του φαγητού μας.

Οι πρώτες ύλες προέρχονται από ντόπια κρέατα, εκτροφής με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την φρεσκάδα των συστατικών μας.

Στην ταβέρνα μας, θα ανακαλύψετε γεύσεις από την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα, που ετοιμάζονται με μεράκι και αγάπη. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

 
   
 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας για την κράτηση του τραπεζιού σας.


2655024293 - 6971775208