2655024293 Βασιλέως Πυρρου, Κόνιτσα, Ιωαννίνων aristeaderveni1975@gmail.com
hero image

 

 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ


Η ταβέρνα μας, "Ο ΜΥΛΟΣ", είναι πάντα έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Εμπνευσμένοι από την παράδοση της ποιοτικής διατροφής, έχουμε δημιουργήσει ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει νόστιμα μαγειρευτά, ψητά σε σουβλάκια και άλλες λιχουδιές, όλα μαγειρεμένα στα κάρβουνα. Συνοδευτικά, σας προσφέρουμε φρέσκες σαλάτες, πλούσια ορεκτικά, παραδοσιακά φαγητά και πολλές άλλες γεύσεις που σκοπό έχουν να αφήσουν αξέχαστες γαστρονομικές αναμνήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 

Παϊδάκια, κοκορέτσι, σπαλομπριζόλα, πέστροφα και πολλές ακόμα λιχουδιές αποτελούν μόνο μια γεύση από το ποικίλο μενού μας. Συνοδέψτε το γεύμα σας με ένα ποτήρι εξαιρετικού κρασιού, μια δροσιστική μπύρα, τσίπουρο, ούζο ή ακόμα και ένα δροσιστικό αναψυκτικό από την ποικιλία που προσφέρουμε στο μενού μας. Επισκεφθείτε την ταβέρνα μας, χαλαρώστε και αφεθείτε σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
 
 
 
 
 
 
Φροντίζουμε

πάντα να σας προσφέρουμε αγνά εδέσματα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, και πάντα από τις καλύτερες και πιο φρέσκες πρώτες ύλες. Τα πιάτα μας παρασκευάζονται πάντα
από αγνά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα χορταρικά και ντόπια κρέατα προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των πιάτων που σας προσφέρουμε.